LOUNASMENU

RAVINTOLA BRASSERIE

Lounas ma-pe klo 11-14.30

VIIKKO 26 26.-30.6.2017

BUFFET-LOUNAS 10,30

Hintaan sisältyy salaatti- ja leipäpöytä, sekä jälkiruoaksi

kupillinen virkistävää kahvia tai maistuvaa teetä makeisen kera.

MAANANTAI

Kermaista sienikeittoa /L,G

Riistakäristystä, perunasosetta ja puolukkaa /L,G

Päivän kasvis: Härkäpapupihvejä, perunasosetta ja puolukkaa /L,G

TIISTAI

Lihakeittoa häränrinnasta ja juureksista /M,G

Turskaleike, raikasta tartarkastiketta ja kasviksia/M,G

Päivän kasvis: Halloumijuusto burgeri ja kasviksia /VL

KESKIVIIKKO

Itämaista katkarapu-vihanneskeittoa /M,G

Chorizopyöryköitä mausteisessa paprikakastikkeessa ja bataattia /M,G

Päivän kasvis: Porkkanapyöryköitä mausteisessa paprikakastikkeessa ja bataattia /L,G

TORSTAI

Creme ninon/ L,G, lettuja ja hilloa /L

Curry-kanakastiketta, spagettia ja parmesaania/L

Päivän kasvis: Kermaista parsakaali-herkkusienikastiketta, pastaa ja parmesaania /L

PERJANTAI

Purjo-perunasosekeittoa/L,G

Bourgundin pataa, paistettuja perunoita /M,G

Päivän kasvis: Artisokka-vuohenjuusto risottoa /L,G

Päivän kasvis tarjoillaan lautasannoksina.

Keittolounas: 9,50 hintaan sisältyy salaattiannos, keitto, leipä ja kahvi/tee.

Kermaista jauhelihakastiketta, pastaa ja juustoraastetta 11,60/L

Isoäidinsalaattia, hiillostettua lohta ja kanamunaa  11,80 /L,G

Wanhan sataman hampurilainen, chilimajoneesia 13,40 / L, tuplapihvi +3,00

VL=vähälaktoosinen, L=laktoositon, G=gluteeniton, M=maidoton                                         

 Lisätietoa mahdollisista allergisoivista raaka-aineista saatte henkilökunnaltamme.